sábado, 8 de abril de 2017

FLAN-KREMA



OSAGAIAK:

  • 5 Euskal Baserriko arrautza.
  • 1 l Euskal Esne.
  • 1 Poltsatxo kafe disolabagarri.
  • 4 Koilarakada azukre.
  • Txokolatezko txirbilak.
  • Fruitu lehorrak.
  • Moldea karamelatzeko azukrea.


NOLA PRESTATU:

  1. Esnea lau azukre koilarkadarekin berotu.
  2. Ondo urtzeko eragin egingo diogu.
  3. Epeltzen utziko dugu.
  4. Irabiatutako 5 arrautzarekin eta kafearekin nahasiko dugu.
  5. Flan-ontzi baten hondoan karameluz estaliko dugu.
  6. Gainean aurretik egindako nahasketa bota.
  7. Flana egingo dugu ur-bainuan (50 minutu).
  8. Sutatik kendu eta hozten utziko dugu.
  9. Behin flana hoztuta, ontzi batean botako dugu.
  10. Birrindu eta krema fin-fina geldituko zaigu.
  11. Kopan zerbitzatuko dugu.
  12. Fruitu lehorrak eta txokolatezko txirbilak gainetik botako ditugu.
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario