martes, 11 de abril de 2017

EUSKAL TOMATEZKO IZOTZ-EDARIA IDIAZABAL GAZTAREKIN


                            
                   OSAGAIAK:
  • 4 Euskal Tomate.
  • 3 Albaka-orri.
  • 100 cl oliba olio.
  • 80 g Idiazabal Gazta.
  • Gatza.
                 NOLA PRESTATU:
  1. Tomateak zuritu eta haziak kendu.
  2. Tomatea birrinduko dugu albaka eta gatzarekin batera.
  3. 4 orduan izozkailuan edukiko dugu, eta noizean behin sardexkarekin eragingo diogu, blokea egin ez dadin.
  4. Idiazabal gazta birrinduko dugu, eta ontzi batean olibarekin nahastuko dugu.
  5. Izotz edaria eginda dagoenean, kopan zerbitzatuko dugu.
  6. Gazta eta olio pixka bat gainean botaz atondu egingo dugu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario